Mijn boek

Mijn boek

Mijn weg naar geluk              English version

Een gids voor zelfhulp om je weer goed te voelen en in jezelf het geluk te vinden

Philippe (33) is vastgelopen in zijn leven. Hij slikt antidepressiva en weet niet wat hij met zijn leven verder moet doen. Jarenlang heeft hij gewerkt om zijn droom te realiseren. Zijn droom is nu uitgekomen. Toch is hij diep ongelukkig. Hij voelt zich opgesloten in de gevangenis van zijn nare emoties. Wat is er met hem aan de hand?

Philippe begint met een diepgaand zelfonderzoek en ontdekt dat zijn onbewuste nare herinneringen zijn geluk in de weg staan. Al snel komt hij voor een uitdaging te staan. Hoe krijgt hij toegang tot zijn onderbewuste? Hoe spoort hij zijn nare onbewuste ervaringen op? Hoe komt hij van zijn nare emoties af?

Philippe heeft een creatieve geest. Geleid door zijn intuïtie bundelt hij zijn ervaring en kennis uit zijn studies van ICT, Mindfulness, Neuro-Linguïstisch programmeren (NLP), Boeddhisme en de psychologie in één methode die hij Mindfulness Based Trauma Treatment (MBTT) noemt. Deze simpele maar krachtige methode gebruikt hij om van zijn nare emoties en reactiepatronen af te komen. MBTT helpt hem om zich van zijn verdriet, schuldgevoelens, onrust, woede, verwijt, wanhoop, haat, jaloezie, verschillende zorgen, onzekerheid, faalangst en vele andere angsten te bevrijden. Ook komt Philippe van het merendeel van zijn reactiepatronen af, zoals boos worden bij het krijgen van kritiek, snel in de stress schieten en overdreven emotioneel reageren. MBTT zorgt ook voor een enorme groei van zijn zelfvertrouwen en helpt hem zijn geldzorgen te verlichten. Zijn zelfontwikkelde methode blijkt in de praktijk snel en zeer effectief te werken. Na het “opruimen” van zijn nare emoties krijgt hij zijn geluk terug en besluit om zijn methode op papier te zetten. In dit boek geeft Philippe een simpele maar duidelijke uitleg over hoe de nare emoties ontstaan en hoe men zich daarvan met behulp van MBTT kan bevrijden. Ook geeft hij een semiwetenschappelijke onderbouwing van de MBTT methode, gebaseerd op de werken van bekende wetenschappers zoals neuroloog Sigmund Freud, fysioloog Ivan Pavlov en psycholoog Francine Shapiro.

Als je het boek via deze website bestelt, ontvang je een door de auteur gesigneerd exemplaar.

ISBN: 9789491612008 | Uitgeverij Selfdiscovery | 238 pagina's

Geen verzendkosten voor uw bestelling binnen Nederland. Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!

De verzendkosten zijn voor afleveradressen in Belgie € 3,40 per bestelling.

Recensies en reacties (10) | Foto's uit boek (44)

Lees ook:

www.philippeizmailov.nl © 2018